DHV, LTF, EN - zűrzavar a fejekben

Itt vagy a menüben:   Home > Cikkek > DHV, LTF, EN - zűrzavar a fejekben

DHV, LTF, EN - zűrzavar a fejekben

Sajnos még az oktatók között is alig akad aki tisztán látna ebben a kérdésben, pláne a pilóták között. Még sajnálatosabb, hogy sokszor a magukat "műszaki" bevizsgálóknak mondóknak sincs fogalmuk arról, hogy mi is a fenti rövidítések közti különbség és mi a jelentőségük. Szerencsére megindult egy folyamat, melynek során egy szervezet már elhatárolódott a "kézrátételes" műszaki vizsgálattól. Remélem, hogy eljön az idő, mikor Magyarországon is kikopik az a gyakorlat, mikor egy szimpla porozitásméréssel elintézik a műszaki vizsgálatot és áttérünk a nyugaton már évek óta alkalmazott eljárásra (Siklóernyő műszaki vizsgálat a Pro-design Hungary Kft-nél; videókkal szemléletessé tett cikkhez kattints ide).

A teljes DHV, LTF, EN témájú cikk az alábbi linken érhető el.

Helyes zsinórbekötés

A képen a siklóernyő zsinór HELYES bekötését látod. A lényeg, hogy a csomó a kupolán lévő fül anyagát körebfogja! A Te ernyődön hogy vannak? Smile

Magyarország legjobb siklóernyős webshopja

Évek óta bővülő tartalommal kínál mindent ami a siklóernyőzéshez szükséges. A legtöbb felkínált termék egyedüli hazai forgalmazói.

Pro-Design, Aircross, Ozone siklóernyők és kiegészítők.

KortelSup'Air  beülők, Naviter siklóernyős műszerek és sokminden más.

A Webshop eléréséhez kattints ide! :-)

Műegyetemi Siklórepülő Egyesület

Az ország legrégebbi repülős klubja, melynek siklóernyős szakosztálya a kezdetektől fogva meghatározó szerepet vállalt. Repülőt erük a Hármashatárhegy ölében helyezkedik el.

Az MSE honlapját itt éred el.


www.winkler.hu

Minden ami kell, meg az is ami nem. Smile

Szabadrepülés, siklórepülés, siklóernyőzés...| Keretrendszer: CMSimple| Sablon: ge-webdesign.de| Login